Eenvoudig in gebruik

Geen spoelwater of afvoer nodig

Geen vuilwatertank nodig

Met of zonder bestaand toilet

Veilige super absorberende inleg

Voor schoon en veilig zwem-water

Snel en compact samen te vouwen

Optimale hygiëne: lek- en geurvrij

Met toiletpapier

Verpakkingen en prijzen

Flex-Toilet is leverbaar in een 10-stuks verpakking voor de prijs van 19,50 en een 5-stuks verpakking voor 11.50. In overleg zijn de 2 stuks verpakking leverbaar.

lees verder ››

Flex-Toilet genomineerd!

Flex-Toilet genomineerdFlex-Toilet is genomineerd voor een Talent Pitch.
Dit programma word uitgezonden op TV-Noord.


lees verder

Flex-Toilet tegen vervuiling door medicijnresten


flex-toiletReststoffen van medicijnen komen steeds meer in ons milieu terecht. Ondertussen in die mate dat ons drinkwater er serieus door wordt bedreigd. Dat zal, bij ongewijzigd beleid, alleen maar erger worden. Met het Flex-Toilet is op de meest hygiënische- en eenvoudige wijze vervuilde urine en uitwerpselen op te vangen.

Door het aan te brengen over toiletbril, ondersteek etc. wordt verontreiniging van de omgeving tot een minimum beperkt. Samengepakt in het Flex-Toilet kunnen vervuilde urine en uitwerpselen maximaal efficiënt worden afgevoerd voor vernietiging via de daarvoor geschikte kanalen.


Flex-Toilet, de oplossing tijdens de hoogste nood.

Ook aan mensen die minder mobiel zijn kan het Flex-Toilet een oplossing bieden. Dit omdat met Flex-Toilet eenvoudig overal (ook in huis) een noodtoilet te maken is. Het is desnoods zelfs gedeeltelijk bevestigd toe te passen, bijvoorbeeld aan de voorzijde van een stoel. Dat maakt het zelfs geschikt als noodtoilet onderweg. Flex-Toilet is perfect toepasbaar in de beslotenheid van bijvoorbeeld de cabine van een vrachtwagen. Nood maakt Flex-Toilet natuurlijk overal bruikbaar en…is hier is het Flex-Toilet de best denkbare oplossing.

 

Bestel het Flex-Toilet via internetformulier.

Flex-Toilet blijkt de juiste oplossing voor water-sportend Nederland

Het vorig jaar op de markt gebrachte Flex-Toilet is op steeds meer plaatsen verkrijgbaar.

Flex-Toilet is in een korte tijd bij diverse dealers in de top-10 van verkopen komen te staan.

Flex-Toilet verpakking

Flex-Toilet video

Verzenden van Flex-Toilet binnen europa


Leveringen naar België, Luxemburg, Denemarken (excl. Faeröer Eilanden en Groenland), Duitsland, Frankrijk (incl. Corsica en Monaco, excl. Andorra), Italië (excl. San Marino en Vaticaanstad), spanje...


lees verder ››

Met Flex-Toilet medicijnresten uit milieu

Reststoffen van medicijnen komen steeds meer in ons milieu terecht. Ondertussen in die mate dat ons drinkwater er serieus door wordt bedreigd. Dat zal, bij ongewijzigd beleid, alleen maar erger worden...


lees verder

Verkooppunten Flex-Toilet

Flex-Toilet is bij diverse verkooppunten in Nederland verkrijgbaar. Het aantal verkooppunten in de water-sport steeg in de eerste vier maanden van dit jaar van een vijftal tot meer dan 90.


lees verder