Geen toiletgebouw nodig

Eenvoudig in gebruik

Geen spoelwater of afvoer nodig

Geen vuilwatertank nodig

Met of zonder bestaand toilet

Veilige super absorberende inleg

Voor schoon en veilig zwem-water

Snel en compact samen te vouwen

Optimale hygiëne: lek- en geurvrij


Verpakkingen en prijzen

Flex-Toilet is leverbaar in een 10-stuks verpakking voor de prijs van 23,50

lees verder ››

Flex-Toilet, en het lozingsverbod 2008


Flex-Toilet en watersport.

flex-toilet_haven

Op 1 januari 2009 is de wet van kracht geworden die het lozen van toiletten vanaf pleziervaartuigen verbiedt. De eigenaren van pleziervaartuigen mogen daarbij zelf bepalen hoe ze aan het verbod voldoen. Het is dus echt niet noodzakelijk veel geld uit te geven en een vuilwatertank aan te schaffen. Veel watersporters voelen zelf ook de behoefte om bacteriële vervuiling van het (zwem)water, door het overboord pompen van de inhoud van het scheepstoilet, te voorkomen.

 

Schepen met toilet.

Voor veel eigenaren is het naderhand inbouwen van een vuilwatertank geen optie. Gebrek aan inbouwruimte, niet willen breken in het scheepsinterieur, de hoge kosten van het inbouwen van een vuilwatertank, de vrees voor meer storingen in het vuilwatersysteem en geurtjes zijn argumenten die nogal eens worden gehoord. Door Flex-Toilet in het bestaande scheepstoilet toe te passen wordt op de meest eenvoudige wijze aan het lozingsverbod voldaan. Er zijn geen aanpassingen nodig. Flex-Toilet is niet alleen toepasbaar op alle soorten en maten scheepstoiletten maar ook op bijvoorbeeld chemische toiletten. Bij gebruik van Flex-Toilet is er bovendien sprake van een duidelijke verbetering van de boordhygiëne. Boordtoilet, slangen etc. niet meer kunnen vervuilen. Optimale hygiëne wordt bereikt als het Flex-Toilet over de toiletbril wordt aangebracht. (zie instructie video)

 

Met Flex-Toilet blijft het toilet gewoon te gebruiken tijdens droogvallen en stalling op de wal, in vorstperioden, kent het geen storingen en worden geen afsluiters gebruikt. Kostenvergelijk. Bij normaal gebruik is Flex-Toilet voordeliger dan het achteraf aanbrengen van een vuilwatertank. De zeer aanzienlijke kosten voor aanbrengen en gebruik zijn omgerekend per keer gebruiken hoger.*

 

Het Flex-Toilet is daarom de eenvoudigste en goedkope oplossing! Schepen met toilet en vuilwatertank. Ook aan boord van schepen met vuilwatertank is het Flex-Toilet op zijn plaats.

Veel watersporters maken geen (of maar heel beperkt) gebruik van de aanwezige vuilwatertank. Flex-Toilet maakt het op eenvoudig wijze mogelijk tank en toilet schoon te houden. Als de vuilwatertank toch vol raakt blijft het toilet met het Flex-Toilet toch gewoon te gebruiken. Daarnaast blijft het toilet te gebruiken tijdens droogvallen en stalling op de wal, tijdens storingen en vorstperioden. Flex-Toilet hoort eigenlijk gewoon bij de standaard boorduitrusting. flex-toilet_haven

 

Schepen zonder toilet

Met het Flex-Toilet bestaan schepen zonder toilet eigenlijk niet meer. Iedere kajuitboot, sloep etc. is met het Flex-Toilet eenvoudig van een toilet te voorzien. Een simpele opening, bijvoorbeeld in plaatwerk onder een kussen, biedt een perfecte plaats om in een wip omgetoverd te worden in een tijdelijk toilet. Na gebruik verdwijnt het klein samengevouwen en dichtgeplakte Flex-Toilet zo in de afvalzak en kan het kussen weer op zijn plaats. Eigenlijk is dit de perfecte toepassing van Flex-Toilet. Flex-Toilet kan uiteraard ook gewoon worden aangebracht in een puts of emmer. Met Flex-Toilet heeft werkelijk iedere boot haar eigen toilet.

 

Het Flex-Toilet biedt altijd de perfecte oplossing.

Het lozingsverbod, storing van het toilet, gewoon het toilet en de slangen echt fris willen houden, droogvallen op het wad, klussen als de boot op de wal staat, ankeren en lekker zwemmen, varen in de winter en de afsluiters in het antivries willen houden, een box erg ver van het toiletgebouw, vijf breed liggen in de haven, kinderen die ’s nachts naar het w.c. moeten in vreemde havens, aanlegplaatsen zonder toilet.

 

 

Vragen?

 

Bestel het Flex-Toilet

Flex-Toilet als oplossing voor het corona virus.

Flex-Toilet blijkt als noodtoilet in boot, camper en caravan de eenvoudigste oplossing voor de gesloten toiletgebouwen van jachthavens en campings.

Flex-Toilet verpakking

Flex-Toilet video

Verzenden van Flex-Toilet binnen europa


Leveringen naar België, Luxemburg, Denemarken (excl. Faeröer Eilanden en Groenland), Duitsland, Frankrijk (incl. Corsica en Monaco, excl. Andorra), Italië (excl. San Marino en Vaticaanstad), spanje...


lees verder ››

Met Flex-Toilet medicijnresten uit milieu

Reststoffen van medicijnen komen steeds meer in ons milieu terecht. Ondertussen in die mate dat ons drinkwater er serieus door wordt bedreigd. Dat zal, bij ongewijzigd beleid, alleen maar erger worden...


lees verder

Verkooppunten Flex-Toilet

Flex-Toilet is bij diverse verkooppunten in Nederland verkrijgbaar. Het aantal verkooppunten in de water-sport steeg in de eerste vier maanden van dit jaar van een vijftal tot meer dan 90.


lees verder