Geen toiletgebouw nodig

Eenvoudig in gebruik

Geen spoelwater of afvoer nodig

Geen vuilwatertank nodig

Met of zonder bestaand toilet

Veilige super absorberende inleg

Voor schoon en veilig zwem-water

Snel en compact samen te vouwen

Optimale hygiëne: lek- en geurvrij


Verpakkingen en prijzen

Flex-Toilet is leverbaar in een 10-stuks verpakking voor de prijs van 23,50

lees verder ››

NOM Talent Pitch Award 2008


Deelname aan de NOM Talent Pitch Award 2008

H. A. Bakker met Flex-Toilet

Onderdeel van de Talent Pitch Noord is de NOM Talent Pitch Award 2008! Deze prijs van maar liefst 20.000 euro wordt dit najaar uitgereikt aan de ondernemer met het beste innovatieve idee van het jaar 2008.

Inmiddels heeft de organisatie van Talent Pitch Noord een selectie gemaakt van alle aanmeldingen die via deze site zijn binnenkomen. Hiervan zijn uiteindelijk 6 ondernemers per provincie (Groningen, Friesland en Drenthe) gekozen. Uiteindelijk leveren de voorrondes per provincie 1 winnaar op, gekozen door een professionele vakjury. De provinciale winnaars gaan vervolgens de strijd met elkaar aan om de felbegeerde 20.000 euro in de wacht te slepen. De NOM Talent Pitch Award 2008 zal uitgereikt worden op de finaledag van de competitie.

De competitie wordt dit najaar uitgezonden op de drie regionale omroepen RTV Noord, RTV Drenthe en Omrop Fryslan.


 

TV uitzending op TV Noord.

Flex-Toilet als oplossing voor het corona virus.

Flex-Toilet blijkt als noodtoilet in boot, camper en caravan de eenvoudigste oplossing voor de gesloten toiletgebouwen van jachthavens en campings.

Flex-Toilet verpakking

Flex-Toilet video

Verzenden van Flex-Toilet binnen europa


Leveringen naar België, Luxemburg, Denemarken (excl. Faeröer Eilanden en Groenland), Duitsland, Frankrijk (incl. Corsica en Monaco, excl. Andorra), Italië (excl. San Marino en Vaticaanstad), spanje...


lees verder ››

Met Flex-Toilet medicijnresten uit milieu

Reststoffen van medicijnen komen steeds meer in ons milieu terecht. Ondertussen in die mate dat ons drinkwater er serieus door wordt bedreigd. Dat zal, bij ongewijzigd beleid, alleen maar erger worden...


lees verder

Verkooppunten Flex-Toilet

Flex-Toilet is bij diverse verkooppunten in Nederland verkrijgbaar. Het aantal verkooppunten in de water-sport steeg in de eerste vier maanden van dit jaar van een vijftal tot meer dan 90.


lees verder