Geen toiletgebouw nodig

Eenvoudig in gebruik

Geen spoelwater of afvoer nodig

Geen vuilwatertank nodig

Met of zonder bestaand toilet

Veilige super absorberende inleg

Voor schoon en veilig zwem-water

Snel en compact samen te vouwen

Optimale hygiëne: lek- en geurvrij


Verpakkingen en prijzen

Flex-Toilet is leverbaar in een 10-stuks verpakking voor de prijs van 23,50

lees verder ››

Flex-Toilet, in en om het huis


Verbouwingen.

Bij werkzaamheden aan keuken, badkamer, toilet, riolering of waterleiding zijn er vaak momenten dat er geen gebruik gemaakt kan worden een toilet. Dat is ongemakkelijk maar als het kort is is er mee te leven. Als de werkzaamheden onverhoopt uitlopen, en dat gebeurt nogal eens, worden de problemen al snel nijpend.
Op de meest ongelukkige momenten bij buren aanbellen is niet nodig. Met het Flex-Toilet blijft het, ook als het riool of de waterleiding buiten gebruik zijn, gewoon mogelijk naar de wc te gaan.


Na gebruik gewoon samenvouwen, oprollen, dichtplakken en lek en geurvrij in de afvalbak.


Verstopt riool.


Op de meest onverwachte en ongelegen momenten kunnen er verstoppingen in het riool ontstaan. Dat is altijd lastig, vooral ’s avonds laat op in het weekeinde. Het Flex-Toilet biedt in die situatie de mogelijkheid de tijd te overbruggen tot de verstopping is verholpen.
In iedere woning hoort eigenlijk een nood verpakking Flex-Toilet.

Het comfort van een extra overal plaatsbaar toilet.
Ieder tuinhuisje, berging, schuurtje wordt met het Flex-Toilet een echt woninkje. Met het Flex-Toilet is op iedere denkbare plaats vlug en veilig een hygiënisch toilet te realiseren.

Voor kamerbewoners, kinderen die nog worstelen met zindelijkheid en mensen met een te grote woning is een Flex-Toilet zo in een prullenbak in de kamer aangebracht. Vanaf nu bestaan er geen kamers meer zonder toilet. Na gebruik eenvoudig samenvouwen, oprollen en dichtplakken en gewoon in de prullenbak gooien.

Voor die horde jeugdige feestvierder in de schuur is in een handomdraai een, twee, of meer Flex-Toilets paraat. Het afvoeren gaat gemakkelijk, snel en onopvallend via prullenbak of afvalcontainer.

Bestel het Flex-Toilet


Flex-Toilet als oplossing voor het corona virus.

Flex-Toilet blijkt als noodtoilet in boot, camper en caravan de eenvoudigste oplossing voor de gesloten toiletgebouwen van jachthavens en campings.

Flex-Toilet verpakking

Flex-Toilet video

Verzenden van Flex-Toilet binnen europa


Leveringen naar België, Luxemburg, Denemarken (excl. Faeröer Eilanden en Groenland), Duitsland, Frankrijk (incl. Corsica en Monaco, excl. Andorra), Italië (excl. San Marino en Vaticaanstad), spanje...


lees verder ››

Met Flex-Toilet medicijnresten uit milieu

Reststoffen van medicijnen komen steeds meer in ons milieu terecht. Ondertussen in die mate dat ons drinkwater er serieus door wordt bedreigd. Dat zal, bij ongewijzigd beleid, alleen maar erger worden...


lees verder

Verkooppunten Flex-Toilet

Flex-Toilet is bij diverse verkooppunten in Nederland verkrijgbaar. Het aantal verkooppunten in de water-sport steeg in de eerste vier maanden van dit jaar van een vijftal tot meer dan 90.


lees verder