Geen toiletgebouw nodig

Eenvoudig in gebruik

Geen spoelwater of afvoer nodig

Geen vuilwatertank nodig

Met of zonder bestaand toilet

Veilige super absorberende inleg

Voor schoon en veilig zwem-water

Snel en compact samen te vouwen

Optimale hygiëne: lek- en geurvrij


Verpakkingen en prijzen

Flex-Toilet is leverbaar in een 10-stuks verpakking voor de prijs van 23,50

lees verder ››

Flex-Toilet, en kamperen


Caravans en campers met toilet.flex-toilet_camper

Veel campers en caravans beschikken over een toilet. Enerzijds ontzettend comfortabel maar anderzijds vinden de meeste kampeerders het opslaan van plas en poep in een tank is geen prettig idee. Er is angst voor ongewenste geurtjes en tegen het legen van de opvangtank wordt door veel kampeerders opgezien. Reden voor veel kampeerder om beperkt gebruik te maken van hun o zo handige toilet.

Door het Flex-Toilet te gebruiken in het bestaande toilet ontstaat een zeer hygienische toilet. Als het Flex-Toilet over de toiletbril wordt geplaatst is de hoogst mogelijke vorm van hygiene bereikt. Het toilet kan niet meer vervuilen en slangen en tank blijven schoon. Na gebruik wordt het Flex-Toilet samengevouwen, opgerold, dichtgeplakt en lek- en geurvrij bij het huishoudelijk afval gedeponeerd.

Het Flex-Toilet, voor optimaal comfort en echte hygiëne.

 

Caravans, campers, vouwwagens en tenten zonder toilet.

flex-toilet_camper

’s Nachts in een onbekende omgeving op zoek naar het toiletgebouw hoeft niet meer met Flex-Toilet. Campers, caravans, vouwwagens en zelfs tenten zonder toilet zijn met het Flex-Toilet heel eenvoudig van een toilet te voorzien. Een simpele opening, bijvoorbeeld in plaatwerk onder een kussen van camper of caravan, biedt een perfecte plaats om in een wip omgetoverd te worden in een tijdelijk toilet.
Na gebruik het pakketje klein samengevouwen, sluiten en deponeren in de afvalzak. Het kussen weer op haar plaats en klaar is het.

  • Een Flex-Toilet in bijvoorbeeld een emmer biedt overigens ook een veilig en absoluut hygiënisch toilet.
  • Diep in de nachts door de regen over onbekend terrein naar een ver toiletgebouw lopen is met het Flex-Toilet echt niet meer nodig.
  • Met het Flex-Toilet gaat u voor optimaal comfort en echte hygiëne.

Bestel het Flex-Toilet

Flex-Toilet als oplossing voor het corona virus.

Flex-Toilet blijkt als noodtoilet in boot, camper en caravan de eenvoudigste oplossing voor de gesloten toiletgebouwen van jachthavens en campings.

Flex-Toilet verpakking

Flex-Toilet video

Verzenden van Flex-Toilet binnen europa


Leveringen naar België, Luxemburg, Denemarken (excl. Faeröer Eilanden en Groenland), Duitsland, Frankrijk (incl. Corsica en Monaco, excl. Andorra), Italië (excl. San Marino en Vaticaanstad), spanje...


lees verder ››

Met Flex-Toilet medicijnresten uit milieu

Reststoffen van medicijnen komen steeds meer in ons milieu terecht. Ondertussen in die mate dat ons drinkwater er serieus door wordt bedreigd. Dat zal, bij ongewijzigd beleid, alleen maar erger worden...


lees verder

Verkooppunten Flex-Toilet

Flex-Toilet is bij diverse verkooppunten in Nederland verkrijgbaar. Het aantal verkooppunten in de water-sport steeg in de eerste vier maanden van dit jaar van een vijftal tot meer dan 90.


lees verder